تحولات لبنان و فلسطین

کرونا و شیوع حداکثری آن در کشور باعث شده همه چیز تحت تاثیر قرار گیرند و روال عادی زندگی از بین برود و با توجه به اینکه امکان ابتلا به ویروس از هر طریقی ممکن است اما آیا امکان ابتلا به کرونا از طریق غذا خوردن هم وجود دارد؟

آیا ‌کرونا از طریق غذا و نوشیدنی منتقل می‌شود؟ ‌

به گزارش قدس آنلاین، یکی از نگرانی‌های موجود در ایام شیوع کرونا، احتمال انتقال ویروس از طریق غذا و نوشیدنی است که در این رابطه متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: کرونا یک ویروس تنفسی است و عمدتا راه انتقال آن از طریق قطرات تنفسی می‌باشد.

دکتر پریوش داوودیان ادامه داد: تاکنون از سمت سازمان بهداشت جهانی، هیچ‌گونه شواهد و مدارکی که تأیید کند امکان انتقال ویروس کرونا از طریق غذا و نوشیدنی وجود دارد به دست نیامده است.

وی در خصوص ابتلای آشپز به کرونا، افزود: وقتی فرد مبتلا به کرونا روی غذا عطسه یا سرفه کند، ذرات ریز خارج‌ شده از دهانش تا مدتی در غذا باقی می‌ماند؛ البته این کار در صورت نبود کرونا هم غیر اخلاقی است.

دکتر داوودیان ضمن اشاره به اینکه امکان تکثیر ویروس بر سطح غذا و آب وجود ندارد، تصریح کرد: بهتر است در این مواقع غذا را مجددا گرم کرده و حتما غذا را از ظروف بسته بندی به ظرف جدید منتقل کرد.

وی ادامه داد: سپس قبل از شروع به خوردن حتما دست‌ها را ضدعفونی کرده یا شستشو دهند زیرا با اینکه حرارت بالا در پخت و گرم کردن غذا، ویروس را از بین می‌برد اما آلودگی دست‌ها به ویروس، می‌تواند هنگام غذا خوردن باعث انتقال آن به دهان شود.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: در این ایام توصیه می‌شود که مردم غذا را به صورت بیرون بر سفارش داده و در منزل میل کنند و از حضور در فضای بسته رستوران‌ها پرهیز کنند. 

رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری هرمزگان تاکید کرد: البته با وجود اینکه تاکنون مدرکی از انتقال کرونا از طریق غذا نبوده است، نمی‌توان احتمال آن را صفر در نظر گرفت و بهتر است که مردم حتی الامکان از خوردن غذای بیرون پرهیز کنند.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.